Over Ons

InfoSphere is héél gewoon
Bij InfoSphere zijn wij er van overtuigd dat iedereen moet doen waar men goed in is. Door vergaande specialisatie, en jarenlange ervaring op het gebied van het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van ICT, is dit voor ons ‘gewoon’ werk geworden.

Afspraak is afspraak
InfoSphere biedt technologische oplossingen voor de verbetering van complexe bedrijfsprocessen. Daarbij kunnen wij verschillende rollen voor u vervullen. Zo zijn we voor het ene bedrijf de automatiseringsafdeling op afstand, voor het andere de implementatiepartner voor de automatisering van bedrijfsprocessen en verzorgen wij voor een derde een migratie,- of implementatie van een e-mail omgeving.
Eén ding geldt echter voor al deze activiteiten: Wat wij met elkaar afspreken, maken wij waar. InfoSphere is gespecialiseerd op het snijvlak tussen technische bedrijfskunde en informatica. Onze basishouding is ‘down to earth’. Vandaar dat wij stellen: concentreert u zich op uw kernactiviteiten, dan lossen wij uw automatiseringsvraagstukken op.

Een totaalconcept met een vaste prijs 
InfoSphere biedt integrale dienstverlening aan bedrijven en organisaties. Dat bekent dat wij uw automatiseringsvraagstuk volledig uit handen kunnen nemen. Gebaseerd op uw eisen en wensen komen wij tot een overzichtelijk plan van aanpak, wat na overeenstemming tegen een vaste prijs zal worden uitgevoerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wij presenteren graag een greep uit onze activiteiten:

  • ontwikkelen van oplossingen om de samenwerking tussen individuen en groepen te verbeteren.
  • op afstand beheren van complexe infrastructuren.
  • ontwerpen en uitvoeren van migratie trajecten.
  • implementeren van relatie beheer systemen.
  • implementeren van oplossingen voor het publiceren van informatie op het internet.

Héél gewoon
Door onze integrale dienstverlening hebben wij een nauwe samenwerking met onze klanten, die relaties worden. Een relatie heeft alles te maken met intensiteit van samenwerken. Dat is onvermijdelijk omdat onze dienstverlening nu eenmaal diep ingrijpt in de bedrijfsprocessen van onze relaties.
Veel van onze relaties maken gebruik van IBM- en Microsoft-technologiën. Hierin zijn de specialisten van InfoSphere dan ook zeer bedreven. Desondanks worden zij niet koud of warm van een andere uitdaging. Daar zijn ze te ‘gewoon’ voor.
Overigens betekent ‘iets gewoon zijn’ dat je er aan gewend bent. Wij zien onze relaties dan ook niet als
proefkonijnen, maar willen hen helpen met iets waar wij aan gewend zijn: optimale dienstverlening!
Aangezien iedere organisatie verschillend is, bespreken wij uw situatie graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Bel +31 (0)40 – 340 02 30 en een afspraak is snel gemaakt.

Adres: Kastaanjelaan 400, 5616 LZ Eindhoven, Nederland
Telefoon: +31 (0)40 – 340 02 30
Email: info@infosphere.nl Internet www.infosphere.nl

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 InfoSphere BV. This website is powered by Shazzoo.

Log in with your credentials

Forgot your details?